ATP

ATP is een onderdeel van de wereldwijde groep ATPI welke actief is in meer dan 40 landen en een wereldwijde omzet heeft van meer dan € 750 miljoen. Het unieke onderdeel van ATP is de handige en transparante uitsplitsing van de prijs van de vliegtickets bij het boeken van de vliegtickets. Hierdoor kunt u ook zien dat ATP erg lage reserveringskosten in rekening brengt, namelijk maar 5 euro per persoon. Naast het boeken van vliegtickets kunt u ook een hotel of een huurauto reserveren voor de plaats van bestemming.

Aanbod ATP

ATP biedt het volgende aan:

  • Vliegtickets
  • Autohuur
  • Hotels
  • Verzekeringen
  • Treintickets

Vertrekplaatsen en bestemmingen

Doordat het samenwerkt met alle grote intercontinentale luchtvaartmaatschappijen (zoals KLM, Lufthansa, Cathay Pacific, Emirates, etc.) zijn nagenoeg alle vertrekplaatsen en bestemmingen mogelijk.

Aangesloten luchtvaartmaatschappijen

De vergelijkingssite heeft samenwerkingsovereenkomsten met meer dan 280 luchtvaartmaatschappijen waardoor het altijd een volledig aanbod van vliegtickets kan tonen en u een goede keuze kunt maken. Onder het aanbod bevinden zich vliegtickets van zowel lijndienstvluchten als low cost carriers.

Betrouwbaarheid

ATP is bij de volgende organisaties aangesloten:
ANVRIATA