Besttickets

Besttickets.nl is, in vergelijking met de andere reisorganisaties op onze website, een kleine reisorganisatie.
Alhoewel het relatief klein is, is het nog steeds een onafhankelijk reisbureau. Bij Besttickets.nl kunt u snel vliegtickets vergelijken en met name vanaf de regionale luchthavens (Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Eelde heeft het goedkope vliegtickets beschikbaar. Ook kunt u bij het zoeken naar de vliegtickets binnen een straal van 160 km van de gewenste luchthaven laten zoeken. Hierdoor heet u veel alternatieven waaruit u kunt kiezen. Het kopen van de vliegtickets gaat door middel van betaling vooraf, waarbij u met iDEAL in uw vertrouwde bankomgeving kunt betalen.

Aanbod Besttickets

Besttickets biedt het volgende aan:

  • Vliegtickets
  • Hotels
  • Vakanties

Vertrekplaatsen en bestemmingen

Besttickets is een specialist in het aanbieden van vliegtickets met als vertrekplaats of bestemming: Eindhoven, Eelde, Rotterdam en Maastricht. Doordat het daarnaast met een groot aantal reguliere luchtvaartmaatschappijen afspraken heeft gemaakt zijn ook andere vertrekplaatsen en bestemmingen mogelijk in binnen- en buitenland.

Aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Op de website van Besttickets kunt u met de zoekfunctie eventueel een voorkeur aangeven voor het zoeken naar een bepaalde luchtvaartmaatschappij, zowel de reguliere luchtvaartmaatschappijen als de low cost luchtvaartmaatschappijen. Hier kunt u zien dat Besttickets over een groot aanbod van verschillende luchtvaartmaatschappijen beschikt.

Betrouwbaarheid

Besttickets is bij de volgende organisaties aangesloten:
ANVRSGR