Cheaptickets

Cheaptickets.nl is in 2001 en maakt onderdeel uit van één van de grootste Nederlandse groepen van reisbureaus. Het is bekend van de reclames op de televisie en van de billboards op de stations. Hierdoor heeft het een grote naamsbekendheid in Nederland. De core business van Cheaptickets.nl is het vergelijken van vliegtickets, maar daarnaast biedt het ook verwante diensten aan zoals hotels en huurauto’s. Als u een vertrekdatum, vertrekplaats en bestemming heeft bepaald doet Cheaptickets.nl de rest. Op basis daarvan biedt het de goedkoopste vliegtickets aan, maar geeft ook alternatieven voor de reis.

Aanbod Cheaptickets

Cheaptickets.nl biedt het volgende aan:

  • Vliegtickets
  • Hotels
  • Vliegvakanties
  • Autohuur

Vertrekplaatsen en bestemmingen

Op de website van kunt u links onderin op de link “Alle bestemmingen” klikken waarna u alle vertrekplaatsen en bestemmingen van Cheaptickets kunt bekijken. Hier kunt u zien dat u naar elk willekeurig land in de wereld kan vliegen.

Aangesloten luchtvaartmaatschappijen

De vergelijkingssite heeft een compleet aanbod van luchtvaartmaatschappijen doordat het een merk is dat in veel verschillende landen actief is. Hierdoor heeft het in verschillende landen afspraken met luchtvaartmaatschappijen gemaakt. Op de website van Cheaptickets kunt u zien met welke luchtvaartmaatschappijen Cheaptickets werkt. Hiertoe behoren zowel chartermaatschappijen als als low cost airlines.

Betrouwbaarheid

Cheaptickets.nl is bij de volgende organisaties aangesloten:
ANVRSGRIATA