Ebookers

Ebookers is een complete vergelijkers van vliegtickets en heeft ook aanverwante diensten in het aanbod als hotels en autohuurs. Voor het vergelijken van vliegtickets heeft Ebookers ongeveer 215 luchtvaartmaatschappijen (waarvan grotendeels normale airlines, maar ook low cost airlines). Het aanbod is over de gehele wereld beschikbaar, evanals de aanverwante diensten. Hierdoor biedt het extra service aan de consumenten. De website van Ebookers maakt gebruik van realtime gegevens over de vliegtickets zodat u op elk moment van de dag het werkelijke aanbod op dat moment aan het bekijken bent.

Aanbod Ebookers

Ebookers biedt het volgende aan:

  • Vliegtickets
  • Stedentrips
  • Hotels
  • Autohuur

Vertrekplaatsen en bestemmingen

Ebookers werkt samen met de grootste airlines in de wereld, waardoor het een uitstekend aanbod van vertrekplaatsen en bestemmingen heeft, zowel bestemmingen dichtbij als intercontinentaal.

Aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Op de website van Besttickets staan de partner airlines van Ebookers genoemd en daar zijn een aantal bekende airlines tussen: British Airlines, Easyjet, Lufthansa en Emirates. Met zowel traditionele airlines als low budget airlines kunt u kiezen voor een lage prijs als voor de goede service.

Betrouwbaarheid

Besttickets is bij de volgende organisaties aangesloten:
ANVRSGRIATA