Tix

Tix.nl is bekend van de reclames op de televisie en de billboards op de treinstations. Meer en meer Nederlanders boeken vliegtickets bij Tix.nl. Met vestigingen in meerdere landen heeft het grote inkoopkracht en goede deals met de luchtvaarmaatschappijen kunnen afsluiten. Dit heeft zich doorvertaald in lagere prijzen van vliegtickets. De enorme groei die het heeft doorgemaakt in de afgelopen jaar heeft zich ook geuit in een slechtere service. Om extra service aan haar klanten aan te kunnen bieden heeft het op de website extra informatie opgenomen over de vliegtickets. Dit is echt uniek en vergt heel veel onderzoek. Bij alle vliegtickets staan alle vliegtickets opgenomen, zoals het gemiddeld aantal vertragingen, het serviceniveau en de stoelruimte. Ook geeft Tix.nl een aantal alternatieven aan op basis van de vertrekdatum, bestemming en vertrekplaats.

Aanbod Tix

Tix.nl biedt het volgende aan:

  • Vliegtickets
  • Hotels
  • Huurauto’s

Vertrekplaatsen en bestemmingen

Op de website van Tix onderin in het midden op de link “Meer bestemmingen” klikken waarna u de vertrekplaatsen en bestemmingen van Tix kunt bekijken. De lijst is groot en hieruit blijkt ook vliegtickets van de low cost airlines als Ryanair, Easyjet en Vueling worden vergeleken.

Aangesloten luchtvaartmaatschappijen

Op de website van Tix onderin rechts onderin op de link “Alle airlines” klikken waarna u de alle luchtvaartmaatschappijen kunt bekijken waarvan Tix vliegtickets aanbiedt. Hieruit blijkt dat niet alle landen in Zuid-Amerika zijn vertegenwoordigd, maar dat de vertegenwoordiging in de andere continenten optimaal is.

Betrouwbaarheid

Tix is niet aangesloten bij brancheorganisaties.