Vliegtickets Barcelona

Als mensen even lekker helemaal tot rust willen komen dan kunnen ze er voor kiezen om er even tussen uit te gaan door op vakantie te gaan of bijvoorbeeld een weekendje weg. Zo gaat men even weg uit de dagelijkse sleur en kan er ook ontspannen worden. Wanneer je met goedkope vliegtickets Barcelona wilt bezoeken om van jouw vakantie of weekendje weg te genieten dan is er in ieder geval genoeg te zien.

Luchthaven

Je zult voor het meeste gemak gaan vliegen naar Barcelona Airport, dit is de luchthaven in Barcelona zelf. Je kunt er ook voor kiezen om naar Girona of Reus te vliegen maar dit zijn vliegvelden die wat verder van Barcelona afliggen en waar je dus nog wel een reis voor de boeg hebt richting de stad Barcelona. Als je op Barcelona Airport vliegt dan heb je dat niet want het vliegveld van Barcelona zelf ligt op 14 kilometer van het centrum van de stad.

Vliegtickets Barcelona vergelijken

Vliegtickets BarcelonaAls je vliegtickets Barcelona wilt bemachtigen kun je daarvoor terecht op het internet waar je heel gemakkelijk de prijzen en vliegtijden met elkaar kunt vergelijken. Op die manier kun je het beste vliegticket naar Barcelona toe bemachtigen en ook een zo goedkoop mogelijke prijs voor jouw vliegticket betalen. Je kunt natuurlijk ook terecht bij een van de vele reisbureaus in Nederland als je een vliegticket wilt boeken bijvoorbeeld in combinatie met een hotel. Wat voor jouw de handigste optie is dat heb je natuurlijk helemaal zelf in de hand.

Bezienswaardigheden Barcelona

Als je eenmaal in Barcelona bent aangekomen dan kun je daar veel bezienswaardigheden treffen. Een van de grootste toeristische bezienswaardigheden is de Sagrada Familia kerk midden in het centrum van Barcelona. Dit is een kerk die is ontworpen door meester architect Antonio Gaudi, en dat is een object dat je zeker gezien moet hebben als je Barcelona een keer bezocht hebt. Je kunt tijdens jouw verblijf in Barcelona ook de hele stad bekijken door aan een citytour deel te nemen. Je koopt dan een kaartje voor een van de bussen die je door heel Barcelona rijden. Je krijgt hierbij genoeg informatie van de gidsen die je van alles over de stad Barcelona zullen vertellen. Ook op de boulevard van Barcelona moet je een keer geweest zijn dit is de Rambla. Verder brengen ook veel mensen tijdens hun verblijf in de stad Barcelona een bezoek aan de plaatselijke voetbalclub FC Barcelona. Dit omdat het een van de bekendste en beste Europese voetbalclubs is.