Vliegtickets Curacao

Als je even lekker op vakantie wilt gaan om zo te genieten van jouw vrije dagen dan wil je natuurlijk wel een goede vakantiebestemming hebben. Curaçao is een van de mooiste plaatsen om heen te gaan voor een welverdiende vakantie. Vanuit Nederland kun je alleen maar naar Curaçao vliegen vanaf Amsterdam via vliegveld Schiphol. De vlucht richting Curaçao duurt iets langer als 10 en een half uur. Maar daar heb je wel wat voor natuurlijk, want op Curaçao kun je genieten van prachtige witte stranden en een heerlijke temperatuur. De vliegtickets Curacao zijn bij alle bekende leveranciers van vliegtickets verkrijgbaar.

Het eiland Curacao

Curaçao is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen en het is bovendien een levendig en kleurrijk eiland. Het eiland staat ook bekend om zijn prachtige natuur en mooie gekleurde huisjes. Vanwege de prachtige natuur is het ook een van de mooiste plekken op de aarde waar jij je tijdens je vakantie geen moment hoeft te vervelen. Zo kun je een bezoek brengen aan de hoofdstad van het eiland Willemstad of het eiland verder te ontdekken door het Christoffel Park te bezoeken. Het nationale park heeft de naam Christoffel park gekregen en dit is een verwijzing naar de ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus. In dit park vindt je het hoogste punt van Curaçao en dat is de Christoffelberg met zijn 377 meter hoogte. Ook heb je vlakbij het vliegveld van Curaçao de grotten van Hato. Dit is een enorme toeristische attractie en deze grotten werden vroeger bewoond door gevluchte slaven.

Vliegveld Curacao

Als je naar Curaçao wilt gaan om te genieten van jouw vakantie dan zul je daar aankomen op Curaçao International Airport. Dit vliegveld heeft een start en landingsbaan van 3400 meter waardoor het geschikt is voor alle soorten vliegtuigen. Het vliegveld is gevestigd op 12 kilometer afstand van de hoofdstad Willemstad en staat ook wel bekend als Hato Airport of Aeropuerto Hato omdat het dichtstbijzijnde plaatsje Hato is.

Vergelijk vliegtickets Curacao

Vliegtickets CuracaoCuraçao is dus een ideale bestemming voor een vakantie maar om hier te komen zul je wel vliegtickets moeten boeken. Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar jouw vliegtickets, maar veel mensen kiezen er voor om dit door een reisbureau te laten doen. Zij boeken dan ook meteen een hotel of appartement en hebben zo bijna al hun zaken voor een plezierige vakantie geregeld. Als je zelf vliegtickets Curacao gaat boeken dan doe je er slim aan om vliegtickets te vergelijken met de aanbiedingen van andere luchtvaartmaatschappijen. Zo kun je het goedkoopste ticket vinden.