Vliegtickets Londen

Je kunt naar Londen gaan om te genieten van een paar vrije dagen, maar er worden ook veel zakenreizen naar Londen geboekt. Omdat het met de auto best een tijdje duurt voordat je in Londen gearriveerd bent, wordt er veel gebruik gemaakt van een vliegreis richting de hoofdstad van Engeland. Wanneer je vliegtickets Londen nodig hebt kun je daarvoor terecht bij een reisbureau. Zij zullen de vlucht voor je kunnen regelen, maar je zou dit ook heel gemakkelijk zelf kunnen doen. Tegenwoordig kun je via de websites van diverse luchtvaartmaatschappijen makkelijk en snel (binnen 5 minuten) je vliegtickets bestellen.

Vliegvelden Londen

Londen is een erg grote stad en daardoor is het niet mogelijk om al het vliegverkeer vanaf 1 luchthaven te regelen. In Londen zijn er daarom meerdere vliegvelden te vinden en dat zijn er niet 2 of 3 maar maarliefst 5 vliegvelden. De vliegvelden Heathrow en Gatwick zijn de twee belangrijkste vliegvelden in Londen en als je op deze vliegvelden gaat vliegen heb je de ruimste keuze als het gaat om vliegmaatschappijen. De prijsvechters die vluchten zo goedkoop mogelijk aan willen bieden vliegen wat vaker op de vliegvelden Luton Airport en Stansted Airport.

Al deze eerder genoemde luchthavens zijn best groot maar je kunt ook voor een ander alternatief kiezen. Dat andere alternatief is het wat kleinere Londen City Airport. Dit vliegveld ligt het meest centraal in de stad Londen, in tegenstelling tot de andere vliegvelden die toch wat meer in de uithoeken van de stad Londen liggen. Als je naar Londen wilt reizen kun je er ook voor kiezen om op de luchthaven Southend te vliegen. Dit vliegveld ligt wel op een uurtje rijden met de trein van Londen maar dat kun je ook voor lief nemen, en de kosten voor deze vlucht zullen vele malen goedkoper zijn.

Voor ieder is er dus wel wat wils als het om vliegvelden in Londen gaat. Vooral de zakenreizigers zullen gebruik maken van Londen City Airport omdat dit vliegveld midden in de stad ligt en je geen lange inchecktijden hebt op dit vliegveld. Zo kun je op Londen City Airport een half uur voordat jouw vlucht vertrekt inchecken (met bagage) en als je geen bagage hebt dan kun je zelfs 20 minuten voor dat de vlucht vertrekt nog inchecken. De grotere vliegvelden liggen wat meer in de uiteindes van de stad maar als je in die hoek moet zijn dan scheelt dat je weer wat reistijd in de stad.

Goedkope vliegtickets Londen

Vliegtickets LondenWilt u met goedkope vliegtickets Londen bezoeken? Dan kunt u het best gebruik maken van een van de vergelijkingssites op deze website. Deze geven voor een aantal vliegvelden in Londen de laagste prijzen, vertrek- en aankomsttijden en andere relevante informatie weer.