Vliegtickets Marokko

Als je op vakantie wilt gaan dan ga je natuurlijk het liefst naar een plaats toe waar je lekker van de zon kunt gaan genieten. Marokko is daarvoor een ideale plaats en je kunt hier ook nog eens kennis maken met een heel andere cultuur. Het weer klimaat in Marokko is erg uiteenlopend, maar in de meeste delen van het land is het vrij vaak wel warm. In het zuiden van Marokko vind je zelfs droge woestijnen, terwijl er op andere plekken in het land ook nog besneeuwde bergtoppen te vinden zijn. Voor elk soort persoon is er wel wat te beleven in Marokko en daarom is dit een van de beste vakantiebestemmingen. Voor Nederlandse Marokkanen die jaarlijks terugkeren naar het vaderland is het zoeken naar de goedkoopste vliegtickets Marokko inmiddels meer regel dan uitzondering.

Bestemmingen in Marokko

Agadir is een plaats aan de westkust van Marokko en deze plaats wordt door veel vakantiegangers bezocht. Je hebt er een toeristisch centrum dat zich vlak bij het strand bevindt. Als je in Agadir op vakantie gaat kun je vanuit die stad vele dingen doen tijdens jouw vakantie. Je hebt vanuit Agadir de mogelijkheid om op een jeepsafari te gaan door de natuur van Marokko. Er is ook een vallei der vogels in de buurt van Agadir en je kunt ook gemakkelijk afreizen naar Marrakech. Net buiten de stad heb je ook veel stranden waar jij je de hele dag kunt vermaken door van de zon te genieten of watersporten te beoefenen. Het vliegveld ligt op 28 kilometer afstand van het centrum en je kunt makkelijk naar het centrum toe reizen door een taxi of de bus te nemen.

Als je op vakantie gaat in Marokko dan kun je natuurlijk ook een bezoek aan de stad Marrakech niet vergeten. Je vindt in deze stad enkele prachtige moskeeën en vele winkeltjes. Ook zijn er veel optredens tijdens de avond door onder andere acrobaten en slangenbezweerders. Je hebt ook veel leuke pleintjes waar je kunt genieten van de Marokkaanse cultuur. Het vliegveld bij Marrakech heet Menara Airport en ligt op een afstand van 6 kilometer van Marrakech. Voor het vervoer richting de stad kun je gebruik maken van grote en kleine taxi’s. Ook kun je er voor kiezen om met de bus te reizen naar Marrakech als jouw budget wat minder uitgaven toelaat. Ook heb je in Marrakech te maken met een oude stad (de medina) en de nieuw stad die buiten de oude stad ligt. Je kunt in de medina komen als je door een van de 19 stadspoorten gaat.

Vliegtickets Marokko reserveren

Vliegtickets MarokkoIn tegenstelling tot vele andere vakantielanden worden vliegtickets Marokko vaak lang van tevoren gereserveerd. Dit betekent ook dat de prijs van de vliegtickets al geruime tijd voor vertrek relatief hoog zijn. Het is aan te raden om de vliegtickets voor Marokko dus niet vlak voor de vertrekdatum te zoeken. Het zoeken zelf kunt u het best via een links van VliegticketsVergelijken.org doen, want dan bent u verzekerd van een betrouwbare vergelijking van de vliegtickets door onafhankelijke partijen.