Vliegtickets Thailand

De meeste vliegtickets Thailand worden naar de hoofdstad Bangkok geboekt. Bangkok is een goede uitvalsbasis om het land te verkennen, maar de stad zelf is ook zeker een bezoek waard. Het heeft meer dan 6 miljoen inwoners. Leuke bezienswaardigheden zijn de teakhouten wijken die met een bootje bezocht kunnen worden, de vele tempels of de winkels in Chinatown. Als u een vliegticket Thailand wilt gaan reserveren raden wij u aan om een goede vergelijker van vliegtickets te gebruiken, zoals WTC.nl.

Vliegvelden Thailand

Er zijn heel veel vliegvelden in Thailand en de bekendste vliegvelden zijn: Bangkok, Phuket, Koh Samui en Chiang Mai. Voor een complete lijst van vliegvelden in Thailand, bezoek dan eens de speciale Wikipedia pagina.

Bezienswaardigheden Thailand

In Thailand zijn er vele bezienswaardigheden. Zo veel zelfs, dat het te ver voert om ze allemaal te behandelen. De bekenste bezienswaardigheden zijn de grachten van Bangkok, de drijvende markt, het wildreservaat Thungyai Huai Kha, de brug over de rivier Kwai en de stad Pattaya.

Bestemmingen Thailand

Zoals in de inleiding aangegeven is de bestemming van veel Nederlanders de hoofdstad Bangkok. Tijdens de verre reis naar Thailand verblijft men vaak een aantal dagen in Bangkok en daarna vertrekt men het land in. Een leuke bestemming is het eiland Koh Samuiwelke in de Golf van Thailand gelegen is. De afgelopen jaren is het eiland steeds populairder geworden onder toeristen. Van origine zijn er authentieke visserdorpjes, maar momenteel wordt er stevig gebouwd aan luxueuze resorts en hotels. Het eiland staat bekend om de hagelwitte stranden watervallen en de mogelijkheden om te duiken. Het grootste eiland van Thailand is echter Phuket. Ook Phuket heeft mooie zandstranden en ressorts. Er is van alles te beleven, het weer is geweldig en er is horeca in overvloed.

Goedkope vliegtickets Thailand

Vliegtickets ThailandAls u op zoek bent naar de goedkoopste vliegtickets Thailand kunt u het best vliegtickets voor het vliegveld in Bangkok reserveren. De vliegtickets naar de andere luchthavens zijn licht duurder, maar als u ook een verblijf in Phuket of Koh Samui heeft dan is dat natuurlijk voordeliger om vliegtickets voor de lokale luchthaven te boeken.