Vliegveld Weeze

Als je goedkoop op vakantie wilt gaan dan kun je er verstandig aan doen om eens een vlucht vanaf een luchthaven in het buitenland te nemen. Vliegveld Weeze is daarvoor een ideale bestemming want dit ligt maar net over de grens van Nederland. Dit vliegveld wordt ook nog wel eens vliegveld Düsseldorf Niederrhein of Airport Niederrhein genoemd en is vanaf Nederland goed te bereiken omdat het vanaf Nijmegen maar een half uur rijden is met de auto. Ook vanaf Arnhem en Venlo (45 minuten) en Eindhoven (60 minuten) is Airport Weeze goed te bereiken.

Prijzen van vliegtickets

De prijzen van de vliegtickets vanaf dit vliegveld naar jouw vakantiebestemming zullen misschien wat lager zijn, omdat er vanaf vliegveld Weeze veel low cost airlines vliegen. Deze vluchtaanbieders die hun vluchten vanaf dit vliegveld aanbieden zijn onder andere Ryanair, AirBerlin, Tailwind en Transavia. De meeste vluchten vanaf Airport Weeze worden aangeboden door Ryanair en je kunt daarmee naar vele populaire vakantiebestemmingen of steden reizen zoals onder andere London, Madrid, Milaan, Tenerife of Antalya.

Faciliteiten van het vliegveld Weeze

Er zijn ook veel faciliteiten op en rond de luchthaven aanwezig waardoor de luchthaven je van veel comfort kan voorzien. Zo is er ook een baby kamer zodat je even helemaal afgezonderd een luier kunt verschonen zonder dat er allemaal mensen meekijken. Ook is er een bagagedepot aanwezig op de luchthaven waar je jouw koffers tegen een vergoeding enkele uren kunt stallen. Er zijn ook 2 geldautomaten op het vliegveld aanwezig waar je nog wat geld kunt pinnen. Als je al even wat eerder in de buurt van de luchthaven wilt zijn kun je daarvoor ook gebruik maken van een hotel in de omgeving van vliegveld Weeze. Het vliegveld van Weeze is verder ook goed toegankelijk voor gehandicapten gemaakt. Zo kunnen zij ook van alle faciliteiten gebruik maken zoals het panoramadek. Voor gehandicapte personen is het van belang bij jouw reisorganisatie aan te geven wat voor handicap je hebt en welke extra zorg je daardoor nodig hebt. Zo kan het vliegveld een aantal zaken voor je inschatten en er voor zorgen dat je een goede service krijgt op zowel vliegveld Weeze als het vliegveld van de bestemming.

Parkeren vliegveld Weeze

Als je met jouw auto naar de luchthaven gaat kun je gebruik maken van een van de twee parkeerterreinen van het vliegveld. Verder kun je ook de bus of de trein pakken vanuit Nederland naar vliegveld Weeze, voor een reisplanning kun je het beste even op de website kijken.